Üdvözöljük Nagysimonyi község honlapján! Hírek, közlemények, aktuális információk
Üdvözöljük Nagysimonyi község honlapján! Bemutatkozás, természeti környezet, történelem
Üdvözöljük Nagysimonyi község honlapján! Önkormányzat, hivatal, elektronikus közigazgatás
Üdvözöljük Nagysimonyi község honlapján! Általános információk
Üdvözöljük Nagysimonyi község honlapján! Megközelítés, látnivalók, térképek
Üdvözöljük Nagysimonyi község honlapján! Fotóalbumok településünkről, eseményeinkről
Üdvözöljük Nagysimonyi község honlapján! Választási információk

Civil Egyesület Nagysimonyiért

Tartalomjegyzék
Civil Egyesület Nagysimonyiért
Elérhetőség Az adó 1%-a!


2007 óta tevékenykedünk, kellemes hangulatú közösségben. Főállásban különböző területeken dolgozó szakemberek, vállalkozók, vagy szellemi munkát végzők vagyunk, többen közülünk pedagógiai és szociális területen munkálkodnak. Mindannyian hozzuk a saját egyéniségünket, az ötleteinket, a tapasztalatainkat, hogy együttműködve közös célokat tűzhessünk ki. Programjainkat fizikailag, szellemileg egyaránt pártolóink segítségével bonyolítjuk, a finanszírozhatóságát önerőből jelentősen támogatjuk. Bevételforrásul ezen felül hulladékvasat gyűjtünk, jótékonysági bálokat szervezünk, adó 1%-ot gyűjtünk, és folyamatosan pályázunk.

  Nyertes projektjeink:
 • Parlagfű-mentesítés 2007
 • Parlagfű-mentesítés 2008
 • Nemzeti Civil Alapprogram, működési pályázat 2009
 • Nemzeti Civil Alapprogram, működési pályázat 2010
 • Nemzeti Civil Alapprogram, működési pályázat 2011
 • Vas Megyei Közgyűlés, rendezvény pályázat, szüreti felvonulás, 2008
 • Vas Megyei Közgyűlés, rendezvény pályázat, szüreti felvonulás, 2009

  Közösségi összefonódásaink:
 • Állandó kapcsolatot tartunk közvetlen környezetünkkel
 • Széleskörű kapcsolatokat ápolunk társadalmi, egyházi, és politikai szervezetekkel
 • Partnerkapcsolatokat ápolunk környező vállalkozásokkal
 • Kapcsolatot tartunk társ civil szervezetekkel
 • Önkénteseket kutatunk fel, hagyományőrző zenei és kulturális programok területén
 • Pártolókat és támogatókat keresünk, és szívből örülünk, mindenkinek, aki napjaink hajszolt világában közösségünkért energiájából bármilyen módon ajándékoz.

Szeretnénk lehetőséget teremteni gyermekeinknek szabadidő eltöltésre, ezáltal is erősítve a közösségi szellem, a helyi kapcsolatok és kötődések kialakulását. Mivel iskolánk bezárt, gyerekeink különböző iskolákba kerültek, így megszűnt a lehetőség a közös játékra, együttlétre. Helyi programokkal próbáljuk a problémát áthidalni, szervezünk számukra nyári tábort, rajzversenyt, biciklitúrát, télapóvárót, családi szilvesztert, majálist, bábelőadást...

Büszkék vagyunk az elmúlt esztendők hagyományőrző programjaira. Ilyenek a falusi disznótoros, pünkösdölés, a szüreti vigadalom. A szó szoros értelmében vett színes programok, megtűzdelve kifogyhatatlan nótaszóval, tréfával, virágillattal, finom ízekkel, rengeteg résztvevővel. Olyan közösségi összejövetelek, ahol együtt mulat falunk "apraja-nagyja", a tőlünk elszármazott családtagokkal, vagy épp a hozzánk érkező vendégekkel. Gondolunk falunk idősebb lakóira is, akik már nehezebben mozdulnak ki. Helybe hozzuk számukra szereplőket, hogy velünk együtt ők is ünnepeink részesei lehessenek.

Kis faluban élünk, korlátozott lehetőségekkel, viszont mi, egyesületi tagok, sokkal jobban érezzük magunkat, ha a környezetünkben élők szívesen fordulnak egymás felé. Ez által a mi életünk is teljesebbé válik. A karácsonyvárás örömteli napjaiban, vasárnap délutánonként rövid szabadtéri ünnepi programmal készültünk, és ökomenikus elmélkedéssel. Sötétben felgyúló gyertyafénynél közönségünk megajándékozott bennünket az összetartozás láthatatlan erejével. Ez egyetlen kiemelt emlék a múltból, szervezőként hasonló percekben érezzük át fáradozásunk gyümölcsét.

Megköszönve valamennyi kedves, segítőkész támogató hozzájárulását, szeretnénk a jövőben is korosztálytól független, elszigetelődéstől, etnikai, politikai és vallási előítéletektől mentes közösségért tevékenykedni.


Civil Egyesület Nagysimonyiért
Nagysimonyi
Rákóczi út 2.
9561
Mobil: +36 70 3192552
E-mail: c.e.nagysimonyiert@gmail.com


APRÓ FIGYELMESSÉG, SOKAT SEGÍTHET Az A D Ó 1% F E L A J Á N L Á S A ,nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít. Támogassa Ön is lakóhelye civil szervezetét, ezáltal esélyt nyújt helyi kezdeményezések megvalósítására. Az összeg AZ ÖN DÖNTÉSE ALAPJÁN nem kerül be az állami szférába, hanem KÖZVETLEN A LAKÓHELYÉN MEGVALÓSULÓ KÖZÖS CÉLOKAT finanszírozza. A rendelkezése akkor érvényes, és teljesíthető, amennyiben azt az adóbevalláshoz mellékeli, és a BORÍTÉKON AZ ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan feltünteti.

Civil Egyesület Nagysimonyiért adószáma: 18897425-1-18

Magyar Falu Program, Nagysimonyi
 
IMPRESSZUM, SZERZŐI JOGOK:
Nagysimonyi Község Önkormányzat hivatalos honlapja

ÜZEMELTETŐ
Nagysimonyi Község Önkormányzata
9561 Nagysimonyi, Kossuth Lajos u. 12.
Telefon: 06-95) 550-005
e-mail: nsimonyi@aiplanet.hu
Verzió: 0.8 béta